02166469098

090332643612

ویزای ایران

مهمانان خارجی‌ای که قصد ورود به ایران را دارند باید برای دریافت ویزای ایران اقدام کنند. برای اخذ ویزای ایران یک شهروند یا یک شرکت ثبت شده ایرانی باید میزبان آن ها باشد. دریافت ویزای توریستی ایران 2 الی 10 روز کاری، ویزای تجاری ایران 4 الی 10 روز کاری و ویزای مولتی ایران 7 روز کاری طول می‌کشد.

انواع ویزای ایران:

  • توریستی
  • تجاری
  • اقوام
  • کار
  • درمانی
  • زیارتی

+ ویزای توریستی ایران

مهمانانی که قصد گردش و بازدید از ایران را دارند باید ویزای توریستی ایران را دریافت کنند.ثبت درخواست ویزای توریستی توسط آژانس ها انجام می‎‌شود. یک شهروند ایرانی باید میزبان شده و مدارک مربوطه را تکمیل کند، اگر مهمان در ایران میزبان نداشته باشد، می‌تواند از آژانس تور یا هتل خریداری کند تا آژانس میزبان او باشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی ایران

  1. فرم مشخصات میزبان که باید توسط میزبان ایرانی و به زبان فارسی تکمیل شود.
  2. فرم مشخصات مهمان که باید توسط مهمان خارجی و ترجیحا به زبان انگلیسی تکمیل شود.
  3. اسکن رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مهمان
  4. اسکن رنگی و شفاف از عکس پرسنلی مهمان
  5. اسکن کارت ملی میزبان
  6. واریز مبلغ 870,000 ریال هزینه اخذ ویزا به حساب آژانس (مبلغ 1,500,000 ریال اگر آژانس میزبان باشد.)

پس از تایید درخواست شما توسط هایپرشیا وجه درخواست ویزا (87,000 تومان) را به حساب‌ اعلام شده در ادامه واریز فرمایید.

نام بانک شماره حساب/شبا شماره کارت صاحب حساب
 بانک سامان  835-800-2239152-1
IR03-0560-0835-8000-2239-1520-01
 6219-8610-2214-2599  رامتین علیپور صابر

فرم دعوتنامه ویزای ایران برای مشخصات میزبان

فرم دعوتنامه ویزای ایران برای مشخصات مهمان (توریست)


+ ویزای تجاری ایران

مهمانانی که قصد فعالیت تجاری در ایران را دارند باید از طریق ویزیا شرکتی وارد ایران شوند. یک شرکت ثبت شده ایرانی باید میزبان آن‌ها باشد. شرکت ها خودشان امکان ثبت درخواست ویزا را دارند اما به علت نداشتن فرصت کافی و تجربه بالای آژانس‌ها، ثبت درخواست را به آژانس می‌سپارند.

کسانی که در طول یک سال اخیر 3 بار با ویزای تجاری به ایران سفر کرده باشند می‌توانند ویزای چندبار ورود -مولتیپل- دریافت کنند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تجاری ایران

  • فرم مشخصات میزبان که شامل اطلاعات مدیرعامل و شرکت می‌باشد و باید توسط مدیرعامل و یا رابط و تکمیل شود.
  • فرم مشخصات مهمان که باید توسط مهمان خارجی تکمیل شود.
  • اسکن رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مهمان
  • اسکن رنگی و شفاف از عکس پرسنلی مهمان
  • اسکن آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات شرکت
  • نامه درخواست در سربرگ شرکت خطاب به وزارت امور خارجه و ذکر علت دعوت مهمان که باید توسط مدیرعامل مهر و امضا شود.
  • اسکن کارت ملی مدیر عامل
  • واریز مبلغ 1,100,000 ریال هزینه اخذ ویزا به حساب آژانس
  • معرفی یک نفر رابط که امین شرکت و مدیرعامل باشد.

برای مشاهده فرم مشخصات میزبان اینجا کلیک کنید

برای مشاهده فرم مشخصات مهمان اینجا کلیک کنید


+ ویزای مولتی ایران (کثیرالمسافره)

دریافت ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران فقط برای افرادی که به صورت کاری به ایران سفر می‌کنند، امکان‌پذیر است. این ویزا با توجه به تعدد سفرهای فرد در سال گذشته با اعتبارهای متفاوتی صادر می‌شود. اعتبار ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافرت ایران بسته به کشور تبعه خارجی و تعداد سفرهای انجام شده در سال قبل از درخواست ویزای مولتی، معمولا بین سه ماه، شش ماه یا یک سال متغییر است. این ویزا از چند جهت مزیت دارد. صرفه‌جویی در زمان و هزینه برای دریافت ویزا در دفعات متعدد از مزایای این ویزا می‌باشد. همچنین با داشتن این ویزا نگرانی از مشکلات عدم دریافت ویزا از میان خواهد رفت.

حداقل تعداد سفرهای قبلی فرد که جهت دریافت ویزای مولتی مورد نیاز است:

ویزای مولتی 3 ماهه: حداقل 3 بار سفر با ویزای تجاری در سال گذشته

ویزای مولتی 6 ماهه: حداقل 2 بار ویزای مولتی 3 ماهه در سال گذشته

ویزای مولتی یکساله: حداقل 2 بار ویزای مولتی 6 ماهه در سال گذشته

پس از تکمیل مدارک و ثبت درخواست از پنل وزارت امور خارجه و دریافت کدرفرنس از وزارت خارجه، سایر مدارک اعم از نامه درخواست، روزنامه رسمی، پرینت صفحه اول پاسپورت و همچنین پرینت ویزاهای ورود مهمان در سال گذشته به صورت حضوری مورد بررسی معاونت اداره گذرنامه و روادید قرار می‎گیرد و در صورت موافقت و صلاح‌دید ایشان پس از چند روز کد رفرنس ویزای مولتی برای مهمان صادر می شود، که جهت دریافت ویزای مولتی خود باید با به همراه داشتن این شماره رفرنس به نزدیکترین کنسولگری در محل اقامتشان مراجعه و ویزای خود را دریافت نمایند.

به طور کلی باید به این موضوع توجه کرد که تصمیم‌گیری در رابطه با درخواست ویزای مولتی بر اساس نظر معاونت محترم اداره گذرنامه و روادید و با بررسی مدارکی که توضیح داده شد انجام می‌شود و این امکان وجود دارد که حتی با تکمیل بودن تمامی مدارکی که در سطور بالا ذکر شد، بنا به صلاح‌دید ایشان با درخواست ویزای کثیرالمسافرت شخص موافقت نگردد.

توجه: این نوع ویزا برای اتباع کشورهای آمریکا، کانادا، انگلستان صادر نمی‌شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای مولتی ایران

علاوه بر مدارک لازم برای ویزای تجاری، موارد زیر برای ویزای مولتی لازم می‌باشد:

  • عکس از ویزاهای یک سال گذشته

  • واریز مبلغ 2,490,000 ریال هزینه اخذ ویزا به حساب آژانس

برای مشاهده فرم میزبان اینجا کلیک کنید

برای مشاهده فرم مشخصات مهمان اینجا کلیک کنید


+ ویزای ایران برای اتباع آمریکا، انگلستان و کانادا

اتباع کشورهای آمریکا، انگلستان و کانادا نمی‌توانند بدون برنامه تور به ایران سفر کنند. حتما باید از قبل برنامه تور مشخصی برایشان تنظیم شود و یک تورلیدر مورد تایید سازمان در طول سفرهمراهیشان کند. محل اقامت این مهمانان حتما باید هتل باشد و هیچ برنامه آزادی خارج از برنامه تورشان ندارند. (این قوانین شامل ویزای شرکتی برای این اتباع نمی‌باشد) پروسه اخذ ویزا برای اتباع کانادا و انگلستان سه هفته کاری و برای اتباع آمریکا دو ماه طول می‌کشد.

+ ویزای اقوام

ویزای اقوام وارد ایران شوند. خانواده آن‌ها در ایران می‌توانند با مدارک خود و مهمان به وزارت امور خارجه مراجعه کنند و در خواست ویزا بدهند.

کسانی که پدر ایرانی دارند نیازی به دریافت ویزا ندارند و ایرانی محسوب می‌شوند، اما بعد از ورود به ایران باید برای دریافت مدارک شناسایی ایرانی برای خود اقدام کنند.


محل اخذ ویزا

مهمانان خارجی می‌توانند ویزای خود را در یکی از کنسولگری‌های ایران که به محل زندگی‌شان و یا در یکی از فرودگاه‌های بین‌المللی ایران دریافت کنند.

کشورهایی که نمی‌توانند ویزای خود را در فرودگاه بگیرند عبارتند از: آمریکا، انگلستان، کانادا، عراق، کلمبیا، اردن، سومالی، افغانستان، پاکستان و بنگلادش.

 سایر نکات و شرایط اخذ ویزای ایران

آژانس ها امکان دریافت ویزا برای اتباع بنگلادش و افغانستان را ندارند. این اتباع باید خودشان باید با مراجعه به کنسولگری‌های  ایران درخواست ویزا بدهند. در صورتیکه کارت اقامت و یا پاسپورت کشور دیگری بجز کشور خودشان و کشورهای آمریکا، انگلستان و کانادا داشته باشند، می‌توانند از طریق آژانس‌ها اقدام کنند.

براساس قوانین دیپلماتیک حساسیت و بررسی بیشتری برای صدور ویزا برای اتباع برخی از کشورها مانند آفریقای جنوبی، کشورهای فقیر و یمن وجود دارد.